Header Ads


Unlabelled Σκάει η βόμβα της χρονιάς; Εξελίξεις με Τζαβέλλα: Επαφή με κορυφαία ελληνική ομάδα, η πρόταση Ιβάν!

Σκάει η βόμβα της χρονιάς; Εξελίξεις με Τζαβέλλα: Επαφή με κορυφαία ελληνική ομάδα, η πρόταση Ιβάν!


Αρκετά μπερδεμένη είναι η υπόθεση με το «διαζύγιο» του Έλληνα άσου με τον ΠΑΟΚ. Ποιος ο ρόλος του Μίχελ και με ποια ομάδα υπήρξε ήδη επαφή!


Το σήριαλ με τον Γιώργο Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ μόλις ξεκίνησε και αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια. Ο διεθνής παίκτης συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Λούμπος Μίχελ και τα πράγματα μοιάζουν αρκετά περίπλοκα.

Από τη μια, ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου ισχυρίζεται ότι μπορεί να βρει ομάδα για τον ποδοσφαιριστή, κάτι που ο ίδιος δεν πιστεύει αφού δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις εδώ και έναν μήνα. Από την πλευρά του, ο Τζαβέλλας επιθυμεί να μείνει ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μίχελ, ωστόσο, θέλει να αποφύγει αυτό το ενδεχόμενο, ώστε ο παίκτης να μην πάει σε ανταγωνιστή! Κάτι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που ο 29χρονος ψάχνεται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επίσης, σημαντικό θέμα είναι και το οικονομικό. Στον ΠΑΟΚ αναζητούν έναν τρόπο να μην κοστίσει πολλά ενδεχόμενη αποδέσμευση, τη στιγμή που αν το κλίμα «στραβώσει» ακόμα περισσότερο, δεν αποκλείεται ο Τζαβέλλας να απαιτήσει όλο του το συμβόλαιο, ήτοι 2 εκ. ευρώ, και τότε ο Μίχελ θα πρέπει να λογοδοτήσει στον Σαββίδη!

Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και η ΑΕΚ. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο διεθνής αμυντικός έχει μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που η Ένωση έχει «τρενάρει» την απόκτηση αριστερού μπακ περιμένοντας να δει πρώτα τι θα γίνει με τον Τζαβέλλα. Δεδομένα ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει στην Ελλάδα επιστρέφοντας στην Αθήνα, ωστόσο είναι απαραίτητη προϋπόθεση να τα βρει πρώτα με τον ΠΑΟΚ.

Και αυτό γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει να πάρει τον Τζαβέλλα ως δανεικό «επιβεβαιώνοντας» με αυτόν τον τρόπο τις καλές του σχέσεις με τον Ιβάν. Μέχρι και χρήματα φέρεται να προτίθεται να προσφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ για να κλείσει ο δανεισμός, αλλά ο «τίγρης» είναι ανένδοτος. Έχει ξεκαθαρίσει πως ο μόνος τρόπος να κάνει κίνηση για τον Τζαβέλλα είναι να μείνει ελεύθερος. Εκεί ακριβώς είναι και όλο το «ζουμί» της υπόθεσης αφού ο Έλληνας διεθνής θέλει πρώτα να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του ή έστω να καταλήξει σε έναν πολύ καλό συμβιβασμό με τους Θεσσαλονικείς!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε χρηματοδότηση για τα σημεία διάφορος υπάρχει τρόπος να βγούμε από το πηγάδι, θα είναι, ιδίως, της Γαλλίας, και ως αυτόνομο με την Ελλάδα. Είναι ο στόχος για να σας ικανοποιήσει και να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του δανείου, η τράπεζα Eco οικονομικών της ομάδας είναι να δημιουργήσει. Θα χορηγούν δάνεια που κυμαίνονται από 1000€ έως 300.000€ με επιτόκιο 2%. Οι άνθρωποι μου έκανε αίτηση για ένα δάνειο, και μην ανησυχείς δεν θα είναι απογοητευμένοι. Εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : vasilikhpalaiologou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.