Header Ads


Unlabelled "Σκάνε" δυο μεταγραφές στην ΑΕΚ!

"Σκάνε" δυο μεταγραφές στην ΑΕΚ!


Έτοιμοι για εξελίξεις στον Δικέφαλο, καθώς μιλούν με σιγουριά για την άμεση απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών! Διαβάστε τις λεπτομέρειες...


Πολύ κοντά στις μεταγραφές δυο ποδοσφαιριστών από την Αργεντινή είναι η ΑΕΚ αφού απομένουν μονάχα τα τυπικά για να ολοκληρωθούν αμφότερα τα deals.

Η πρώτη αφορά την ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι με την απόκτηση του σέντερ φορ, Περέιρα Ντίας. Ο Αργεντινός περιμένει να αποδεσμευτεί από την Τζοχάρ της Μαλαισίας χαρίζοντάς της μάλιστα και χρήματα προκειμένου να το πετύχει. Για αυτό τον λόγο, οι μάνατζερ του 26χρονου (τυγχάνει να ανήκει στο ίδιο γραφείο με τον Πατίτο) έχουν ταξιδέψει στη Μαλαισία ώστε να έρθουν στην Ελλάδα έτοιμοι και με την ελευθέρας και το διεθνές πιστοποιητικό του Αργεντίνου γκόλτζη στα χέρια τους.

Σε προχωρημένη στάδιο βρίσκεται και η μεταγραφή του αμυντικού χαφ, Φεντερίκο Μπράβο, που έμεινε ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς. Αφού ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν οικονομικούς όρους και μπόνους, ο 23χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 2.5+1 έτη με την ΑΕΚ.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να καταφθάσουν στην Ελλάδα τις πρώτες ημέρες του νέου έτους για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και, εάν όλα πάνε καλά, να οριστικοποιήσουν τις συμφωνίες τους με την Ένωση.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.