Header Ads


Unlabelled Ζοζέ πόσα θες να μας τρελάνεις;

Ζοζέ πόσα θες να μας τρελάνεις;


Ο Μοράις που δεν κάνει και η ΑΕΚ που πρέπει να ψάξει για ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.


Στο τελευταίο blog μου είχα γράψει ότι η ΑΕΚ είναι βαριά άρρωστη και ότι δεν υπάρχει… γιατρειά! Αναφερόμενος δε, στον Ζοζέ Μοράις είχα γράψει ότι απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! Είχα υπογραμμίσει δε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να επενδύσει πάνω σε έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να σχεδιάσει σωστά τη νέα σεζόν. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν παρότι βρίσκεται σχεδόν δύο μήνες στην ΑΕΚ, παραδέχθηκε εμπράκτως πως δεν γνωρίζει τις δυνατότητες του υλικού που έχει στη διάθεσή του. Διότι έφτασε στο σημείο στην προπόνηση της Δευτέρας να μοιράσει ερωτηματολόγιο με σχεδιασμένες πάνω σε αυτές διαφορετικές διατάξεις! Διατάξεις που έχει ήδη χρησιμοποιήσει. Το 4-2-3-1, το 4-3-3, το 4-1-4-1, το 4-4-2 στην ευθεία αλλά και με ρόμβο στη μεσαία γραμμή!

Δυστυχώς η κίνησή του αυτή, αποδεικνύει και με το παραπάνω πως ο Μοράις δεν είναι επαρκής για να κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ. Διότι αυτή την κίνηση δεν την κάνεις μετά από δύο μήνες στο «τιμόνι». Μετά από 7 επίσημα παιχνίδια. Μετά από τόσες αλλοπρόσαλλες δοκιμές. Όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση του Ντίντακ Βιλά σε θέση δεξιού εξτρέμ, ή του Κώστα Μανωλά σε θέση αμυντικού μέσου (έστω και αν αυτή έγινε σε ανούσιο ματς).

Δηλαδή τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη της μεταργραφικής περιόδου και με δύο ματς να απομένουν για να πέσει η αυλαία για το 2016, τι περιμένει να μάθει ή να δει, που δεν το βλέπει στις προπονήσεις. Ότι ο Αλμέιδα μπορεί να παίξει… δεξί μπακ; Ότι ο Γκάλο μπορεί να παίξει αριστερό εξτρέμ; Ότι ο Κολοβέτσιος δεν μπορεί να παίξει αριστερό μπακ, θέση που στην προετοιμασία έβαζε ο Τιμούρ Κετσπάγια; Για ποιον παίκτη θέλει να μάθει; Τι περιμένει να διαπιστώσει ότι ο Πάτο ΔΕΝ είναι εξτρέμ; Ή μήπως ο Ντίας και ο Πέκχαρτ μπορούν να παίξουν σε άλλες θέσεις;

Μα αν δεν τα έχει καταλάβει μόνος του, εκτός το ότι τον ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ, είναι και επικίνδυνο για την ΑΕΚ! Αλήθεια αυτές τις ερωτήσεις γιατί δεν τις έκανε όταν ανέλαβε ή στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος; Πώς έβγαζε τόσο καιρό ενδεκάδα; Δεν κουβέντιασε καθόλου με τον Τεχνικό Διευθυντή; Με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος; Με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς; Πώς πήρε απόφαση και «τελείωσε» παίκτες; Δηλαδή αν του πει ο… Πλατέλλας τον οποίο έχει «τελειώσει» με αποδείξεις. ότι: «εγώ κόουτς μπορώ να παίξω… σέντερ φορ», θα τον δοκιμάσει; Πλάκα κάνουμε;

Η ΑΕΚ με την επιλογή του Μοράις έχει ήδη ΑΠΟΤΥΧΕΙ!

ΥΓ: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αυτό το έκανε στον Παναθηναϊκό μία μέρα αφότου ανέλαβε. Σε face to face κουβέντα με τους «πράσινους»!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.