Header Ads


Unlabelled Η φοβερή αποκάλυψη του Ροζάριο για Σάντος και ΑΕΚ!

Η φοβερή αποκάλυψη του Ροζάριο για Σάντος και ΑΕΚ!


Την ιστορία με το πως έμεινε ο Σάντος στην ΑΕΚ το 2002 θυμήθηκε ο επί χρόνια συνεργάτης του Φερνάντο, Ζόρζε Ροζάριο, μιλώντας στην ιστοσελίδα της FIFA.


Αναλυτικά:

"Στην Ελλάδα, το πιο δύσκολο πράγμα είναι να μάθεις τη γλώσσα. Οι Έλληνες είτε σε λατρεύουν είτε σε μισούν. Στην περίπτωση του Σάντος, ο Φερνάντο δεν άργησε να μετατραπεί σε "βασιλιάς". Είναι πολύ αγαπητός στην Ελλάδα, όποια ομάδα και να υποστηρίζει κάποιος.

Μου αρέσει μια ανέκδοτη ιστορία στην Ελλάδα, όταν ήμασταν στην ΑΕΚ. Ο Φερνάντο είχε κάποια προβλήματα με τον πρόεδρο της ομάδας και του είπε ότι θα έφευγε. Μετά πήγαμε σπίτι και μείναμε δύο μήνες κλεισμένοι μέσα γιατί χιόνιζε πολύ.

Το απόγευμα πήγα μια βόλτα από το προπονητικό κέντρο. Ο τοίχος ήταν ψηλός, αλλά κατάλαβα ότι υπήρχε ένα άτομο πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο. Βγήκα έξω και πίσω από την πόρτα υπήρχαν περισσότεροι από 3.000 οπαδοί που φώναζαν το όνομα του Φερνάντο.

Έλεγαν ότι ο πρόεδρος μπορούσε να φύγει, αλλά ο Φερνάντο έπρεπε να μείνει. Επέστρεψα στο σπίτι και του είπα: "Φερνάντο έχουμε κάποια προβληματάκια έξω, είναι καλύτερο να πας και να δεις". Μετά από αυτό, μείναμε στην ΑΕΚ".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.