Εγκρίθηκε η Αρχιτεκτονική Μελέτη, «τρέχει» για την άδεια η ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Εγκρίθηκε η Αρχιτεκτονική Μελέτη, «τρέχει» για την άδεια η ΑΕΚ!

Written By Juker on Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 | 10:47 μ.μ.

Καθαρογράφεται και φτάνει στα χέρια της Ένωσης η απόφαση του ΚΕ.Σ.Α.


Το μεσημέρι της Τρίτης η ΑΕΚ βρέθηκε για 3η και τελευταία φορά στο ΚΕ.Σ.Α., στα πλαίσια της εξέτασης του φακέλου και των στοιχείων του πρότζεκτ, για την εξασφάλιση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης. Η Ένωση παρουσίασε ένα πλάνο με όλες τις αλλαγές που είχαν ζητηθεί, δεν διατυπώθηκε από πλευράς ΚΕ.Σ.Α. η παραμικρή παρατήρηση και το μόνο που μένει, είναι να καθαρογραφεί η απόφαση του Συμβουλίου, που θα δίνει την Μελέτη στην ΑΕΚ.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα μέχρι τις 27 του μήνα! Μιας και η ενημέρωση που έχουν, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο στην Ένωση, αναφέρει πως το πρότζεκτ «Αγια-Σοφιά» πήρε την έγκριση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής οριστικά και αμετάκλητα. Πιθανότατα μάλιστα, με ομόφωνη απόφαση.

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, η ΑΕΚ θα βάλει για καλά… μπρος τις μηχανές, προκειμένου το συντομότερο, να φτάσουμε στην άδεια. Με την Ένωση να έχει κάνει ήδη μάλιστα και μια προεργασία, σε ότι έχει να κάνει με το θέμα των υψομέτρων. Το οποίο «περνάει» από την Δημοτική Αρχή αλλά και την Περιφέρεια Αττικής και πλέον έρχεται στο προσκήνιο.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn