Στο ψάξιμο για αριστερό μπακ | AEK Fans Blog

Στο ψάξιμο για αριστερό μπακ

Written By Juker on Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 | 11:04 μ.μ.

Οι σκέψεις για απόκτηση αριστερού μπακ μέσα στον Γενάρη, φαίνεται πως μετατρέπονται σε… απόφαση για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με την Ένωση να «ξεψαχνίζει» εσχάτως την αγορά για περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται εκεί. 


Η εικόνα του Ντίντακ που δεν… πείθει πως μπορεί να ανταποκριθεί στον απόλυτο βαθμό στις απαιτήσεις, σε συνδυασμό με τον Ντίας που όπως φαίνεται δεν είναι σε θέση να δώσει λύσεις εκεί, έχουν κάνει την ΑΕΚ να κινείται «ζεστά» για την απόκτηση αριστερού μπακ.

Ήδη τις τελευταίες μέρες οι προτάσεις για αριστερά μπακ πέφτουν «βροχή» στα γραφεία της ΑΕΚ, με τους επικεφαλής της ομάδας να μελετούν προσεκτικά την κάθε περίπτωση, ώστε να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στις επιλογές τους. Εκεί όπου υπάρχει και το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος βεβαίως ακόμα δεν έχει αποδεσμευθεί από τον ΠΑΟΚ.

Στην ΑΕΚ ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, σχετικά με το αν θα γίνει κίνηση για τον Τζαβέλλα, όμως το όνομα του διεθνή αμυντικού, έχει συζητηθεί. Και δεν αποκλείεται, αν τελικά ο έμπειρος μπακ μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, να υπάρξει επαφή με την Ένωση. Ωστόσο προς το παρόν, το όλο θέμα έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο, με την ΑΕΚ να κοιτάζει… αλλού, για να καλύψει την ανάγκη της στην συγκεκριμένη θέση.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn