Header Ads


Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης!

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης!


Το αφεντικό της Ένωσης ήταν για αρκετή ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ, εκεί είναι και ο Μαϊστόροβιτς φυσικά, συνάντηση Λυσάνδρου με τoν Παπαδόπουλο της Nova.


Από νωρίς το μεσημέρι και έως λίγα λετπά μετά τις 16:00 βρισκόταν στα γραφεία της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης που προφανώς και έχει (και θα έχει) συναντήσεις με στελέχη της εταιρείας για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το εταιρικό κομμάτι και ταυτόχρονα με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ο οποίος επέστρεψε από χθες στην Αθήνα.

Το αφεντικό της Ένωσης ενημερώθηκε με κάθε λεπτομέρεια γύρω από όλα τα ζητήματα που απασχολούν την εταιρεία αλλά και την ομάδα από τον τεχνικό διευθυντή. Προφανώς και εκεί (στο αγωνιστικό) θα ρίξει το βάρος ο Δημήτρης Μελισσανίδης αφού όπως είναι γνωστό έχει προηγηθεί και το ταξίδι του Μαϊστόροβιτς στην Αργεντινή.

Ταυτόχρονα πλησιάζει και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και στην ΑΕΚ στόχος και σκοπός τους είναι να εκμηδενίσουν το όποιο ρίσκο μπορεί να υπάρχει σε μία ούτως ή άλλως δύσκολη περίοδο για προσθήκες στο εκάστοτε ρόστερ.

Γενικότερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει... πέσει πολλή δουλειά αφού εκεί βρέθηκε και ο CEO της Forthnet Πάνος Παπαδόπουλος προκειμένου να συναντηθεί και να μιλήσει με τον Μηνά Λυσάνδρου με αντικείμενο συζήτησης φυσικά όλα όσα αφορούν τη συνεργασία της Ένωσης με τη NOVA και τις υποχρεώσεις της κάθε πλευράς προς την άλλη...

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.