Header Ads


Unlabelled Απίστευτη ατάκα κορυφαίας ομάδας σε Έλληνα άσο: "Κάνε υπομονή, ο προπονητής δε βγάζει το Γενάρη"!

Απίστευτη ατάκα κορυφαίας ομάδας σε Έλληνα άσο: "Κάνε υπομονή, ο προπονητής δε βγάζει το Γενάρη"!


Τελειωμένος είναι ο τεχνικός πολύ μεγάλου συλλόγου της Σούπερ Λιγκ, σύμφωνα με όσα ...φοβερά είπε άνθρωπος της διοίκησης σε ποδοσφαιριστή που αποχώρησε με δανεισμό! 


Στη Super League η ανατροπή δεδομένων σε θέματα προπονητών είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Πόσες και πόσες φορές, άλλωστε, έχουμε ακούσει περί στήριξης σε κάποιον τεχνικό και την επόμενη ημέρα μαθαίνουμε για την απόλυσή του.

Κάπως έτσι φαίνεται πως είναι τα πράγματα αυτή την περίοδο στην (κορυφαία) ομάδα συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή που απασχόλησε αρκετά την επικαιρότητα τη φετινή σεζόν. Αρχικά με τον παραγκωνισμό του, αφού δεν έτυχε ιδιαίτερης εκτίμησης από τον προπονητή του, και εν συνεχεία με την -πρόσφατη- αποχώρησή του.

Φαινόταν, άλλωστε, πως ο παίκτης δεν είχε μέλλον με αυτόν τον τεχνικό στον πάγκο με αποτέλεσμα να μην έχει άλλη επιλογή από το να φύγει. Ειδικά δε, από τη στιγμή που η διοίκηση βγάζει συνεχώς προς τα έξω ότι στηρίζει τον κόουτς της ομάδας, τα πράγματα έδειχναν σκούρα για τον Έλληνα παίκτη.

Είπαμε, όμως, στην Ελλάδα είμαστε και τα δεδομένα σε αυτές τις περιπτώσεις αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού. Σε βαθμό που αν "στραβώσουν" ένα-δυο αποτελέσματα μπορεί ο προπονητής που δεν …κουνιέται με τίποτα, να αρχίσει να ψάχνει δουλειά από τη μια μέρα στην άλλη!

Με αυτό το σκεπτικό, μόνο τυχαία δεν είναι η ατάκα που είπαν άνθρωποι της ομάδας στον προαναφερθέντα ποδοσφαιριστή λίγο πριν αποχωρήσει: "Κάνε υπομονή, αυτός (ο προπονητής) δε βγάζει τον Γενάρη. Πήγαινε παίξε, βρες πατήματα και τα λέμε το καλοκαίρι"!

Συνεπώς, μάλλον πίσω από τη φαινομενική στήριξη κρύβεται κάτι άλλο που δε γίνεται να ειπωθεί δημόσια. Όσο για τον παίκτη, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι είναι πολύ πιθανό να γυρίσει και να μακροημερεύσει περισσότερο από τον προπονητή που τον ώθησε στην έξοδο!

Αυτά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.