«Προς Παναθηναϊκό ο Αραβίδης»! | AEK Fans Blog

«Προς Παναθηναϊκό ο Αραβίδης»!

Written By pournD on Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 | 3:04 μ.μ.

Έτοιμος να εκμεταλλευτεί την πιθανότατη αποχώρηση Αραβίδη από την ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σύμφωνα με τη «Live Sport», τον θεωρεί καλή λύση και υπό προϋποθέσεις, μπορεί να γίνει κίνηση. 


Σενάριο που συνδέει τον Χρήστο Αραβίδη με τον Παναθηναϊκό κυκλοφόρησε την Τρίτη.

Μια μόλις μέρα μετά την αποβολή του Έλληνα επιθετικού, που μοιάζει να υπέγραψε το οριστικό τέλος του από την ΑΕΚ, η «Live Sport» παρουσιάζει ως πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση από τους «πράσινους».

Όπως είναι γνωστό, το «τριφύλλι» θα αναζητήσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο εξάρι, δεκάρι και επιθετικό. Ενώ λοιπόν για τις πρώτες δυο θέσεις είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τους Κουρμπέλη και Μασούντ (οι οποίοι όμως δεσμεύονται με συμβόλαιο), για την τρίτη θεωρείται πιθανό να προκύψει ως λύση ο Αραβίδης.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η εφημερίδα, που θέλει τον Ουζουνίδη να εκτιμά τη μαχητικότητα, το πάθος, αλλά και τη δυνατότητα του παίκτη να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις.

Σημειώνεται λοιπόν ότι η περίπτωσή του δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο βρίσκεται στη λίστα του προπονητή και είναι πιθανότατο να απασχολήσει σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος ή με ένα μικρό τίμημα στην ΑΕΚ.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn