Header Ads


Unlabelled Πόσο καιρό μένει εκτός ο Τσιγκρίνσκι;

Πόσο καιρό μένει εκτός ο Τσιγκρίνσκι;


Αρκετό καιρό εκτιμάται ότι θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ.


Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς δεν λέει να τερματιστεί στην ΑΕΚ. Όπως
πληροφορηθήκατε, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέστη κάκωση προσαγωγών και τέθηκε εκτός αποστολής για τον αγωνα της Ένωσης με τον Λεβαδειακό. Η επίσημη ενημέρωση ανέφερε, ότι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Πρέπει όμως να ξεκαθαριστεί αν ο Ουκρανός υπέστη όντως κάκωση ή θλάση στους προσαγωγούς. Όπως τόνισε στον SportDog ο ορθοπεδικός Κώστας Κυριακόπουλος, στην πρώτη περίπτωση ο χρόνος αποθεραπείας εκτιμάται στις 2 με 3 εβδομάδες, ενώ η δεύτερη είναι σοβαρότερη και θα κληθεί να μείνει εκτός γύρω στον ένα μήνα. Είναι δεδομένο, ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα αφήσει αρκετό διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους τον 30χρονο και η ΑΕΚ θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τσιγκρινσκι είχε τραυματιστεί ξανά στα μέσα Νοεμβρίου σε οικογενειακό διπλό στα Σπάτα. Τότε είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού με τον τετρακέφαλο, η οποία τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 ημέρες. Μην ξεχνάτε, ότι και ο Μπακασέτας πρόβλημα στους προσαγωγούς αντιμετωπίζει τόσο καιρό, γι'αυτό έχουμε να τον δούμε να παίζει από τo ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 30 Οκτωβρίου.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.