Header Ads


Unlabelled ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Με γκολ και πέναλτι....

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Με γκολ και πέναλτι....


Με το Μάλαγα-Γρανάδα και το Ος-Φορτούνα Σίταρντ πάμε σήμερα Ταμείο



Παρασκευή σήμερα, και πρέπει να μπούμε δυνατά στο Σ/Κ που έρχεται με την Ος που μας πάει ταμείο συνέχεια και το Μάλαγα-Γρανάδα που μπορεί να μας σώσει.

Ος-Φορτούνα Σίταρντ (21:00): Η Ος σε δαιμονιώδη φόρμα τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Πλέον η πολύ καλή επιθετική της λειτουργία έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, καθώς η άμυνα δεν δέχεται γκολ με το «τσουβάλι». Η Φορτούνα από την άλλη βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Φόλενταμ εκτός έδρας και ηττήθηκε με 3-0, πραγματοποιώντας σε ακόμα ένα ματς άσχημη εμφάνιση. Η Ος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στη Φορτούνα. Πρώτος λόγος στον άσσο σε απόδοση 1,60 από την  Vistabet.


Μάλαγα-Γρανάδα (21:45): Όσο περνάει ο καιρός η Μάλαγα πατάει όλο και καλύτερα στα πόδια της, χάνοντας όμως πολύτιμο χρόνο για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για την τρέχουσα σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και από δω και πέρα μόνο ψηλότερα μπορεί να πάει. Η Γρανάδα κάθε χρόνο τα ίδια και ας ελπίσουμε να το κάνει και φέτος. Εδώ και 3-4 χρόνια κάνει τραγικό πρώτο γύρο και μετά τρέχει και δεν φτάνει. Κάπως έτσι θα κινηθεί και φέτος. Οι δυο ομάδες καίγονται για την νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Θα προτιμήσουμε το over 2,5 στο 1,727 από την  Vistabet. Στην  Vistabet άμα καταλογιστεί πέναλτι και χάσουμε το κουπόνι μας, μας επιστρέφουν το ποντάρισμα μας.

Μπες στο Stoiximaview για περισσότερες προβλέψεις και περισσότερα Ταμεία 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.