Header Ads


Unlabelled Έτσι θα πάρει Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ!

Έτσι θα πάρει Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ!


Ποιους ...συμμάχους έχει η ΑΕΚ για την υπόθεση του Ιρανού στράικερ, τον οποίο θέλουν όλοι οι μεγάλοι της Super League; 


Τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ βρίσκεται το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Η ΑΕΚ χρίζει ενίσχυσης στην επίθεση, αφού ο Αλμέιδα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, Πέκχαρτ και Αραβίδης δεν μπορούν να δώσουν ικανοποιητικές λύσεις και όλα δείχνουν, ότι τον Γενάρη θα γίνει μεταγραφή φορ που θα παίξει κατευθείαν βασικός. Τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου έχουν ψήσει τους «κιτρινόμαυρους», συν το γεγονός, ότι έχει επαφή με τα δίχτυα. Σε 12 εμφανίσεις φέτος στη Super League έχει βρει 4 φορές δίχτυα, ενώ στο 1-4 των «κυανέρυθρων» στη Βέροια είχε συμμετοχή στα μισά γκολ.

Η περίπτωση του Ιρανού όμως δεν είναι εύκολη. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνη του 2017 κάτι που σημαίνει, ότι έχει δικαίωμα να μιλάει με άλλες ομάδες από την 1η Ιανουαρίου. Αν η Ένωση βιάζεται και δεν μπορεί να τον αποκτήσει το καλοκαίρι θα πρέπει να πληρώσει 400.000 ευρώ, ως ρήτρα αποδέσμευσης, ένα ποσό που δύσκολα θα βγούνε από τα «κιτρινόμαυρα» ταμεία, δεδομένης της σφικτής οικονομικής πολιτικής που υπάρχει στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Οπότε επιστρέφουμε στο... θερινό σενάριο, το οποίο βέβαια δεν άρει τις δυσκολίες. Τον 26χρονο επιθετικό θέλουν όλοι οι μεγάλοι της Super League, . Εκτός από την ΑΕΚ έχει ακουστεί για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και αισίως Παναθηναϊκό, λόγω Ουζουνίδη. Γι'αυτό και ο Πανιώνιος ξεκίνησε (χωρίς αποτέλεσμα) τον Σεπτέμβρη συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η Ένωση όμως έχει κάποια όπλα, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει και να «τελειώσει» την υπόθεση του.

Τα πλήρη δικαιώματα του Ανσαριφάρντ ανήκουν στον Σουηδό Νίμα Μοντίρ, ο οποίος συνεργάζεται με το γραφείο ατζέντηδων που χειρίζονται τις υποθέσεις του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο λόγος για την Global Soccer Management. Ο άλλος «σύμμαχος» της ΑΕΚ για την υπόθεση Ανασαριφάρντ, είναι ο Μίρο Γκαγκανιάκ, ο άνθρωπος που έντυσε τον Αϊντάρεβιτς στα κιτρινόμαυρα και είχε συνεργαστεί με τον Μοντίρ για τη μεταγραφή του Τελίν στη Μπορντό (είχε ακουστεί και για ΑΕΚ).

*spordog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.