Header Ads


Κεραυνοί Μελισσανίδη στη γιορτή της ΑΕΚ!

Κεραυνοί Μελισσανίδη στη γιορτή της ΑΕΚ!


Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στη γιορτή της ΑΕΚ τόνισε ότι θα γίνουν μεταγραφές, ότι θα μείνουν όσοι πρέπει και ότι θα εκλείψει η δράση του ποδοσφαιρικού κατεστημένου 


Σαφής και ξεκάθαρος για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ -αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου- υπήρξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη χριστουγεννιάτικη γιορτή, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» τόνισε ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί (συμπεριλαμβανομένων και μεταγραφών) για να διορθωθούν τα λάθη και να βρει η ομάδα τον δρόμο της.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι «θα μείνουν όσοι πρέπει να μείνουν», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παρασκήνιο, υπογραμμίζοντας ότι «τελειώνει η εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μελισσανίδης 

«Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε ό,τι πρέπει. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να ειναι καλύτερη. Έχουν γίνει λάθη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είμαστε όσο καλοί θα θέλαμε εμείς κι ο κόσμος μας.

Θέλω να ελπίζω ότι τη νέα χρονιά θα διορθώσουμε τα λάθη μας, να βρει η ομάδα τον βηματισμό της γιατί κανείς δεν ειναι χαρούμενος με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο της ΑΕΚ.

Ελπίζω ταυτόχρονα ότι τελειώνει και τελείωσε η εγκληματική οργάνωση. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διορθώσουμε στο ποδόσφαιρο όλα όσα πρέπει και όλα ειναι δυνατά. Θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει. Ό,τι πρέπει θα γίνει και όσοι πρέπει θα μείνουν.

Ο μεγάλος στόχος μας είναι το γήπεδο. Και είμαστε στο παρά πέντε. Σήμερα η συνάντηση στο ΚΕ.Σ.Α. πήγε καλά. Ελπίζουμε τώρα να χουμε την άδεια. Δεν είναι δυνατόν να παίζει η ΑΕΚ τόσα χρόνια χωρίς έδρα».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.