Header Ads


Ο πρόεδρος του Αστέρα Ραχούλας περιγράφει αγώνα της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του Αστέρα Ραχούλας περιγράφει αγώνα της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτο! Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε ρόλο σπορτ κάστερ, μεταδίδει ποδοσφαιρικό αγώνα!





Αλλά όχι οποιδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα! Μιλάμε για τον αγώνα! Ένα ματς, στο οποίο αγωνίστηκε το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί έτσι πρέπει να βλέπουμε τα παιδάκια που παίζουν μπάλα σε οποιαδήποτε Ακαδημία.
Ο τηλεοπτικός Φατσέας από το "Καφέ της χαράς" και νυν πρόεδρος του "Αστέρα Ραχούλας" στον Alpha, να συμμετάσχει σε βίντεο για λογαριασμό των Ακαδημιών της ΑΕΚ στο futsal.

Απολαύστε τον!



Ο αγαπημένος ηθοποιός εκτός από τον τσιγκούνη πρόεδρο του Αστέρα Ραχούλας, τον απολαμβάνουμε και στο θέατρο Αλκμήνη, στην παράσταση «ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ Ή Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ» όπου ο καλλιτέχνης μετατρέπεται από πολιτικάντης σε πολιτικός, εκφωνώντας πριν παραιτηθεί, τον τελευταίο του λόγο στη Βουλή . Η παράσταση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα καθίσουν στα έδρανα της Βουλής ως συνάδελφοι πολιτικοί ή θα παρακολουθήσουν από τα θεωρεία ως αγανακτισμένοι πολίτες.
Πρεμιέρα: 22 Οκτωβρίου 2016
Ημέρες Παραστάσεων: Σάββατο 18:30 & Κυριακή 21:30
Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12, Γκάζι (Στάση Μετρό: Κεραμεικός)
Τηλ. 210 342 8650 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17:30 ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ PROLEPSIS ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (www.diatrofi.prolepsis.gr)

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.