Header Ads


Κάντε μας τη χάρη και μην μας μαυρίσετε τις γιορτές..

Κάντε μας τη χάρη και μην μας μαυρίσετε τις γιορτές..


Ξημέρωσε μια ακόμα μέρα ενός, όχι απλά κρίσιμου αγώνα της ΑΕΚ, αλλά ενός ακόμα παιχνιδιού στο οποίο η ομάδα πάει με την πλάτη στον τοίχο. Χθες, ο Παναθηναϊκός δεν πέρασε από την Λάρισα και ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά, ότι είναι πολύ προβληματικός. Έφτασε ξανά κοντά στην γκέλα, αλλά όπως και στα Γιάννενα, έτσι και χθες με τον Παναιτωλικό, είχε την τύχη με το μέρος του.


Είναι κάπως εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει φέτος με την ομάδα του Μπέντο και μόνο όσοι παρακολουθούν τα παιχνίδια της, μπορούν να το αντιληφθούν. Όπως και είναι εξωφρενικό, όσο και αδιανόητο, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα του ΟΣΦΠ να έχει τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά από την ΑΕΚ.

Γράφει ο Πάνος Λούπος στο enwsi.gr

Το πόσοι αντίπαλοι επιθετικοί έχουν χάσει τρομακτικές ευκαιρίες για να σκοράρουν στον ΟΣΦΠ και να πάρουν νίκες για τις ομάδες τους, δεν λέγεται. Όσοι με θεωρείτε υπερβολικό, δείτε τι έχαναν πάλι χθες, οι παίκτες του Παναιτωλικού, βγαίνοντας σε τόσα τετ α τετ με τον Λεάλι, στην πλάτη της αστείας άμυνας των «ερυθρολεύκων».
Κι όμως… Αυτοί θα κάνουν Χριστούγεννα, έχοντας πατήσει με το ένα πόδι, στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.
Και η ΑΕΚ και ο φίλαθλος κόσμος της, είναι με την πλάτη στον τοίχο και αγωνιούν για νίκη απόψε επί του ΠΑΣ, ώστε να παραμείνει η διαφορά από την κορυφή στο… -9 και να μην ξεφύγει ακόμα περισσότερο! Δυστυχώς, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και με αυτή θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.
Η νίκη απόψε είναι το «Α» και το «Ω» για λόγους, που λίγο έως πολύ, όλοι έχουμε αναλύσει τις τελευταίες ημέρες. Κυρίως βέβαια για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς. Να κάνουμε τουλάχιστον, ήρεμα Χριστούγεννα. Να βλέπουμε την ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας και με την επιβεβλημένη μεταγραφική ενίσχυση, που ξεκίνησε με τον Αϊντάρεβιτς και θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά μέσα στις επόμενες μέρες, να προσδοκούμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια μέσα στον πάρα πολύ δύσκολο Γενάρη που έρχεται.
Δύσκολος άλλωστε ο Γενάρης δεν θα είναι μόνο για την ΑΕΚ. Θα είναι και για τους «άλλους». Δεν είναι δύσκολο να γίνουν… μπάχαλο κι αυτοί, μην νομίζετε. Κάθε άλλο.
Εδώ, μένουν πίσω στο σκορ και πάει η γιούχα… σύννεφο. Εκτιμώ ότι μια εγχώρια γκέλα χρειάζεται και άλλη μια με την Οσμάνλισπορ και θα γίνουν… ροντέο. Αλλά, το σημαντικότερο είναι να κάνει παράλληλα νίκες η ΑΕΚ.
Τέλος πάντων. Δεν μπορείς να βλέπεις τόσο μακριά, αυτή τη στιγμή, είναι η αλήθεια. Ας γίνει απόψε μια αρχή με μια (επιτέλους) δεύτερη σερί νίκη, μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, για να μην μας μαυρίσουν (και αυτές) τις γιορτές και τα υπόλοιπα, θα τα δούμε από… του χρόνου!
Νομίζω ότι ο κάθε «Ενωσίτης» απόψε, είτε από αυτούς που θα πάνε στο ΟΑΚΑ, είτε από αυτούς που δεν θα πάνε, ένα πράγμα θα σκέφτονται μόνο και μια απαίτηση θα έχουν από όσους αγωνιστούν.
Οπότε, κάντε μας τη χάρη απόψε. Μπείτε μέσα και δείξτε τους ότι είστε η ΑΕΚ, γαμώ τον μπελά μου…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.