Header Ads


«Κανένα θέμα Μπάγεβιτς»

«Κανένα θέμα Μπάγεβιτς»


Κατηγορηματική ήταν η διάψευση από την επίσημη ΑΕΚ ότι υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ.


Τον τελευταίο καιρό η φημολογία γύρω από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΠΑΕ έχει φουντώσει, καθώς κάποιοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ο «Ντούσκο» όλο το προηγούμενο διάστημα παρουσιαζόταν ότι φταίει μέχρι και για τα… σαμπουάν που χρησιμοποιούν οι παίκτες στα Σπάτα επειδή «ανακατευόταν». Τώρα εμφανίζεται να… φταίει επειδή δεν ανακατεύεται.

Ωστόσο ο Μπάγεβιτς παραμένει ενεργός και απλά σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές έχει αφήσει τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να δουλέψει και να ενεργήσει όπως ο ίδιος κρίνει, διότι δε θέλει σε καμία περίπτωση να φανεί ότι «καπελώνει» τις προσπάθειες του Σουηδού Τεχνικού Διευθυντή.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ανέφερε προ ολίγου ότι: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπάγεβιτς», ενώ έξαλλος με τα δημοσιεύματα φέρεται πως ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ 

«Κανένα απολύτως θέμα Μπάγεβιτς δεν υφίσταται για την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν και παραμένει εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ως προς τις αρμοδιότητές του ή την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης την οποία απολαμβάνει. Η ΑΕΚ δεν γίνεται να ασχολείται με μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά, χωρίς την παραμικρή δόση αλήθειας, τα οποία εκπορεύονται από κύκλους που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας».  

*instasport.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.