Header Ads


Unlabelled Προτάθηκε πρώην Ολυμπιακός στον ΠΑΟ! - Τον ήθελε και στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος!

Προτάθηκε πρώην Ολυμπιακός στον ΠΑΟ! - Τον ήθελε και στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος!


Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πως... συνδέεται με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν εκπρόσωπός του πριν από λίγα χρόνια.


Ένα νέο όνομα Έλληνα ποδοσφαιριστή ήρθε να προστεθεί στους πολλούς που έχουν προταθεί τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε εκπροσωπήσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ είχε προσπαθήσει να τον πάρει και στην ΑΕΚ, το διάστημα που ήταν τεχνικός διευθυντής εκεί.

Ο Αυλωνίτης, που είχε σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είχε μείνει ελεύθερος τον περασμένο Σεπτέμβριο από τους «ερυθρόλευκους», δεν πρόλαβε να βρει ομάδα και είναι ελεύθερος για να βρει τον Γενάρη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και πέρσι είχε παίξει ως δανεικός στη Στουρμ Γκρατς από τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν έχουν σκοπό να πάρουν κεντρικό αμυντικό, ωστόσο αν βρεθεί η χρυσή τομή στις περιπτώσεις των Ιβανόφ και Σάμπα, που δεν υπολογίζονται και αποχωρήσουν από το ρόστερ, τότε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για απόκτηση στόπερ και είναι πιθανό το όνομα του 27χρονου ποδοσφαιριστή να απασχολήσει.

*panathinaikos24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.