Header Ads


Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ!

Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ!


Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν άμεσα και τις εκκρεμότητες με τους παίκτες που θα φύγουν από την ομάδα


Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η ΑΕΚ έκλεισε την πρώτη της μεταγραφή και άμεσα θα «φορτσάρει» προκειμένου να κλείσει και την δεύτερη. Και κατόπιν θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις ενίσχυσης. Αυτό όμως, είναι κάτι που εξαρτάται και από τις αποχωρήσεις. Γι αυτό και στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν εξίσου γρήγορα με τις μεταγραφές και στο ξεκαθάρισμα του τοπίου με τους παίκτες που θα φύγουν από την ομάδα. Με τις εξελίξεις να προχωρούν άμεσα.

Καταρχήν με τους ποδοσφαιριστές που θα λυθούν τα συμβόλαια τους. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει κύκλος επαφών και με τον Βαγγέλη Πλατέλλα αλλά και με τον Ντάρκο Ζόριτς, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για διαζύγιο. Ήδη και με τους δυο έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα. Όμως ο στόχος είναι να κλείσουν οι υποθέσεις άμεσα. Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις των δανεισμών. Στην ΑΕΚ θέλουν βρουν άμεσα την κατάλληλη ομάδα, ώστε να παραχωρηθεί ο Άνταμ Τζανετόπουλος και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μια ομάδα η οποία θα αξιοποιήσει τον νεαρό στόπερ. Επίσης θα οριστικοποιηθεί η απόφαση για το μέλλον του Κώστα Μανωλά, με πιθανότερη εκδοχή τον δανεισμό.

Βεβαίως στην ΑΕΚ ξέρουν πως για κάποιες περιπτώσεις, το ξεκαθάρισμα του τοπίου δεν είναι απολύτως στο χέρι τους. Όπως σ’ αυτή του Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος έχει τάσεις φυγής, ενώ και από την ΑΕΚ δεν είναι ζεστοί ώστε να κρατήσουν τον παίκτη και να του ανανεώσουν το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι. Επομένως αν βρεθεί ομάδα που να θέλει να αποκτήσει από τώρα τον Βάργκας, στην Ένωση δεν πρόκειται να αρνηθούν. Το ακριβώς αντίθετο. Όμως είναι κάτι που δεν ξεκαθαρίσει άμεσα. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Μανουέλ Ντίας, από τον οποίο επίσης η ΑΕΚ δεν είναι ικανοποιημένη. Και που και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δεν μοιάζει πανευτυχής στην Αθήνα και την Ένωση. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο να φύγει ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ. Ειδικά από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει και εναλλακτική για την θέση του.
Ενώ μένει να φανεί και στην πορεία, αν θα προκύψει και άλλη περίπτωση πιθανής αποχώρησης. Για παράδειγμα υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για τον Χρήστο Αραβίδη, το συμβόλαιο του οποίου επίσης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ενώ διόλου απίθανο είναι, να προκύψει και όνομα έκπληξη, στις υπό αποχώρηση περιπτώσεις.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.