Header Ads


Ντίας, η «καψούρα» της ΑΕΚ

Ντίας, η «καψούρα» της ΑΕΚ


Εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις, αλλά ο Περέιρα Ντίας είναι εκείνος που έχει «κλέψει την καρδιά» των ανθρώπων της ΑΕΚ. Ιδανική λύση για το γκολ θεωρείται ο Αργεντινός, που τα μάζεψε ήδη από τη Μαλαισία.


Είναι αρκετοί οι εξτρέμ κι οι επιθετικοί που εξετάζει. Παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη (δύσκολη λόγω ανταγωνισμού) περίπτωση του Μπαχούι, κοιτάζει ξανά τον Ισνάλντο, στα υπόψη φέρεται να βρίσκεται και ο Ιρανός Ταρέμι.

Η αλήθεια όμως είναι πως ο παίκτης που έχει κλέψει την καρδιά των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι ο Χόρχε Περέιρα Ντίας.

Όπως γράφει η «Live Sport», στην «Ένωση» έχουν καταλήξει ότι ο Αργεντινός (με την εξαιρετική επίδοση των 50 γκολ σε 78 ματς την τελευταία διετία) είναι η ιδανικότερη λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος. Έτσι, οι Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους του παίκτη και περιμένουν την αποχώρησή του από την Τζοχόρ.

Άλλωστε, η ομάδα της Μαλαισίας έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του (ο Αργεντινός Μπράιαν Φερέιρα), ενώ ο ίδιος ο Ντίας έχει αποχωρήσει ήδη από τη χώρα και μετά τη ρήξη του με τη διοίκηση, δεν παρευρέθηκε καν στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του πρώτου σκόρερ και του καλύτερου ξένου παίκτη.

Όσο για το κασέ του παίκτη (σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και αποδεσμευτεί από την Τζοχόρ) υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής. Γιατί ο Ντίας δεν θα ζητήσει το 1 εκατ. ευρώ που έπαιρνε στη Μαλαισία, ενώ φέρεται να έχει αντλήσει ήδη ευνοϊκές πληροφορίες για την ΑΕΚ από τους Φιγκερόα και Πατίτο.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.