Header Ads


Στην Κίνα ο Μαυροκεφαλίδης!

Στην Κίνα ο Μαυροκεφαλίδης!


Μετά από ένα εξάμηνο... ελευθερίας, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βρήκε την επόμενη ομάδα του. Που; Στην Κίνα! Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ συμφώνησε με την ομάδα της ασιατικής χώρας για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.


Ο Γιάννης Μπουρούσης έφτασε κοντά στην Κίνα, αλλά ουδέποτε έκανε το άλμα στη χώρα της Ασίας. Ένα περίπου χρόνο μετά το φλερτ του νυν σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods με το CBA, ένας πρώην "πράσινος" θα το κάνει όμως. Ο λόγος για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος έδωσε τα χέρια με σύλλογο της ασιατικής χώρας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ ήταν ελεύθερος από το καλοκαίρι, οπότε κι έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, αναζητώντας την επόμενη ομάδα του. Βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Γαλατάσαραϊ, αλλά το φλερτ δεν προχώρησε. Κι απ ότι φαίνεται δικαιώθηκε, αφού εξασφάλισε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο από την Κίνα, με της μηνιαίες απολαβές του να φτάνουν τις 200.000 ευρώ, σύμφωνα με "τιτίβισμα" ξένου δημοσιογράφου.


Ο "Λου", που πριν από μερικές ημέρες έγινε πατέρας, αναμένεται να ταξιδέψει τις προσεχείς ημέρες στην Κίνα προκειμένου να ενταχθεί στη νέα του ομάδα και να πιάσει άμεσα δουλειά, προκειμένου να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Θυμίζουμε πως την περσινή αγωνιστική περίοδο έκανε "όργια" με τη φανέλα της "Ένωσης" στο EuroCup, μετρώντας 24.2 πόντους (με 42.9% στα τρίποντα), 9.7 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.