Header Ads


Unlabelled Η φοβερή ατάκα του Μανωλά για τον Γαλανόπουλο

Η φοβερή ατάκα του Μανωλά για τον Γαλανόπουλο


Ο Στέλιος Μανωλάς έχει ξεστομίσει μία απίθανη ατάκα για τον Κώστα Γαλανόπουλο, δείχνοντας πόσο πολύ πιστεύει στην προοπτική του 18χρονου μέσου της ΑΕΚ. 



Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ. Παρά τα 18 του χρόνια βγάζει μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του και μοιάζει έτοιμος να καθιερωθεί, καθώς άρπαξε από τα μαλλιά τις σερί ευκαιρίες που πήρε ως βασικός από τον Ζοσέ Μοράις.

Ο νεαρός άσος, που ήρθε στα 12 του στην ΑΕΚ από τον Κένταυρο Βριλησσίων αποτελεί ανακάλυψη του Μανώλη Παπαδόπουλου και εκείνος που εισηγήθηκε την προαγωγή του στην πρώτη ομάδα είναι ο Στέλιος Μανωλάς. Μάλιστα ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής της «Ένωσης» έχει πει για τον Γαλανόπουλο πως «είναι πέντε φορές καλύτερος από τον Σιμόες»!

Ο ταλαντούχος άσος, που είναι οπαδός της ΑΕΚ και της Λίβερπουλ (με πρότυπο τον Στίβεν Τζέραρντ), χθες πήγε και παρακολούθησε τον αγώνα της K20 για να δει τους πρώην συμπαίκτες του και δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια για την πρόοδό του και το πρώτο του γκολ.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.