Header Ads


Εκτός ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς!

Εκτός ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς!


Ανενεργός στη λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται πως θα είναι πλέον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, οι εξελίξεις δείχνουν αποστασιοποίηση του εκτελεστικού διευθυντή. 


Χωρίς ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΚ από ‘δω και πέρα φαίνεται πως θα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, όλες οι τελευταίες εξελίξεις «φωτογραφίζουν» την αποστασιοποίηση του εκτελεστικού διευθυντή από τα θέματα του συλλόγου.

Διότι δεν είναι μονάχα το γεγονός ότι απουσίασε από την παρουσίαση του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και η παρουσία του στα γραφεία (σε μέρα που παρουσιαζόταν μεταγραφή) δεν διήρκεσε περισσότερο από δέκα λεπτά.

Είναι και το γεγονός ότι κατά την αποχώρησή του πέταξε την ατάκα «γεια σας, ευχαριστώ για όλα» που αν μη τι άλλο προκάλεσε ερωτηματικά.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται να επιβεβαιώνει την απενεργοποίησή του από τη λειτουργία της ΠΑΕ, η οποία έχει φανεί και από άλλα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος, όπως η απουσία του από τη συνάντηση Μελισσανίδη-Μαϊστόροβιτς για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και η μη συμμετοχή του σε αποφάσεις για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν αποτελεί δική του επιλογή (άλλωστε πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν έχει υποβάλει δυο φορές την παραίτησή του) είναι πλέον εμφανές ότι ο Μπάγεβιτς δεν θα έχει ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα απομακρυνθεί ή ότι θα επηρεαστεί η εξαιρετική σχέση που εξακολουθεί να διατηρεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. ZHKO,LYMBE,MANOLAS,BAYEVICH,Timour Thank you ! lets see what the New Team can do !
    DiBartolo,Maistorovich,Morais,Savevski Good Luck for 2017 !! Please help our Youngsters : Yalanoploulos,Tselios,Tzanetopoulos,Vasilantonopoulos,Yiannoutsos,Svarnas .Pame

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.