Header Ads


Unlabelled Ντέμης: «Η ΑΕΚ θέλει παίκτη που να βάζει γκολ»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ θέλει παίκτη που να βάζει γκολ»


Τη δική του εικόνα για την κατάσταση του ρόστερ της ΑΕΚ διατύπωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM, τονίζοντας παράλληλα ότι η «Ένωση» χρειάζεται έναν παίκτη που να σκοράρει. 


Την άποψή του για το υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ διατύπωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι δεν είναι υπερπλήρες όπως ήθελαν να το παρουσιάσουν κάποιοι και έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη που υπάρχει στο να βρεθεί ένας παίκτης που να σκοράρει εύκολα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στα ματς με την Κέρκυρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή καθώς δημιούργησε ευκαιρίες, σημειώνοντας και τη σημασία που έχει για την «Ένωση» ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή με τον Ζοσέ Μοράις στον πάγκο εν αντιθέσει με ό,τι συνέβαινε με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά όσα είπε για την ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Προσπαθούσαν κάποιοι να μας πείσουν ότι το ρόστερ της ΑΕΚ είναι υπερπλήρες. Ε, δεν είναι. Η ΑΕΚ θέλει έναν παίκτη που να βάζει γκολ. Έχει βέβαια σέντερ-φορ που είναι και ένα πολύ καλό όνομα. Δεν θέλω να πω εγώ ότι χρειάζεται επιθετικό, το σίγουρο όμως είναι ότι η ΑΕΚ θέλει γκολ

Η ΑΕΚ στα τελευταία ματς με παίζει καλά. Κρατάει μπάλα, αρχίζει και δημιουργεί, όπως φάνηκε στα δύο τελευταία ματς με την Κέρκυρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όταν βλέπω ότι δημιουργεί ευκαιρίες, ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα μπουν και τα γκολ. Τότε την ομάδα μην τη φοβάσαι, θα σκοράρει. Με τον Μοράις επίσης δεν υπάρχει να αιωρείται ότι υπάρχει θέμα προπονητή. Με τον Κετσπάγια, από την αρχή ήξερες ότι υπάρχει θέμα προπονητή από αγώνα σε αγώνα».


Για τις μεταγραφές των Βράνιες και Αϊντάρεβιτς: «Για τον Βράνιες δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι γνωστός παίκτης και διεθνής. Για τον Αϊντάρεβιτς, ο Μαϊστόροβιτς δεν θα ρίσκαρε να τον φέρει αν δεν ήταν σίγουρος».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.