Header Ads


Unlabelled Βαρβάτο φορ χτυπάει η ΑΕΚ!

Βαρβάτο φορ χτυπάει η ΑΕΚ!


Λίγες ημέρες απομένουν από το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σε κάποιες ζωτικές θέσεις τον Γενάρη.

Μία από αυτές είναι αυτή του επιθετικού, ο οποίος, θα έρθει για βασικός, αφού υπάρχει προβληματισμός με την εικόνα του Αλμέιδα που αγνοεί το γκολ από τις 11 Σεπτεμβρίου, στο ματς με την Ξάνθη. Τρεις μήνες δηλαδή παραμένει άσφαιρος ο Πορτογάλος, ο οποίος είδε στο τελευταίο ματς τον επιθετικό που ερχόταν από τον πάγκο, τον Πέκχαρτ, να ξεκινά βασικός και να βοηθά σημαντικά την Ένωση, για να επικρατήσει του Λεβαδειακού.


Θα περίμενε κανείς, ότι ο Τσέχος με την εμφάνισή του και το γκολ που πέτυχε στους Βοιωτούς θα έβαζε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο ψηλός βρίσκεται σε ανοδική πορεία, στο ματς με την Καρδίτσα για το Κύπελλο πέτυχε και τα δύο γκολ των «κιτρινόμαυρων» και στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του τριπόντου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει, όμως, ο σκύλος, ο Πέκχαρτ και η εικόνα της ομάδας στο σαββατιάτικο ματς με τον Λεβαδειακό δεν πρόκειται να… χαλάσει τη μεταγραφή επιθετικού τον Ιανουάριο στον Δικέφαλο. Εξάλλου, μπορεί η ΑΕΚ να πέτυχε τέσσερα, αλλά το σκορ δεν ξεγελά τους ανθρώπους της ομάδας που γνωρίζουν ότι τα προβλήματα παραμένουν. Δεν είναι, τυχαίο, άλλωστε το λιτό και συνάμα ειρωνικό σχόλιο του ηγέτη του συλλόγου μετά την αναμέτρηση («ναι, νικήσαμε την Μποταφόγκο»).

Θα αποκτηθεί 100% φορ. Αυτή ήταν και η εντολή που έχει δοθεί στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή είχε σύσκεψη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τα μεταγραφικά στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, στο Μαρούσι. Τώρα, το ερώτημα που δημιουργείται, είναι η ταυτότητα του εκλεκτού, του Σουηδού τεχνικού διευθυντή. Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν αυτό του Ροζέριο Τουράμ της Κέρκυρας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική είχε σκοράρει εις βάρος της Ένωσης κλέβοντάς της βαθμούς.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος που αγωνίζεται με τους Φαίακες δεν φαίνεται να κερδίζει πόντους στην ΑΕΚ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές, η Ένωση αναμένεται να πάρει καλύτερο επιθετικό από τον φορ της Κέρκυρας, ο οποίος μετρά 11 εμφανίσεις και 4 γκολ στη Super League.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.