Header Ads


Unlabelled Ο Λέσκοτ θέλει να “απαντήσει” στην ΑΕΚ!

Ο Λέσκοτ θέλει να “απαντήσει” στην ΑΕΚ!


Γιατί ο Τζολέον Λέσκοτ έριξε γέφυρες στη Γούλβς, πότε θα είναι έτοιμος, τι είπε στον προπονητή της που τον ήθελε και στην Αστον Βίλα, το... συμφέρον deal που προτείνει, η ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς της πρώτης του ομάδας και η χρηματιστηριακή του αξία που δεν πέφτει.


 Ο Τζολέον Λέσκοτ σχεδόν θα...πλήρωνε κι από την τσέπη του για να επιστρέψει στην ενεργό δράση στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, αποδεικνύοντας έτσι σε όλους πως δεν είναι... “πρώην παίκτης”. Tην... ετικέτα δηλαδή που θεωρεί πως πήγαν να του κολλήσουν στην χώρα μας.

O 34χρονος στόπερ το έχει πάρει μάλλον εγωιστικά, ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του, δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πιστεύει πως μέσα στον Γενάρη θα μπορεί να ακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα. Άλλωστε το όνομα που έχει φτιάξει στο νησί ο Τζολέον Λέσκοτ δεν γνώρισε καμία ιδιαίτερη φθορά λόγω του σύντομου κι αποτυχημένου περάσματος του από την ΑΕΚ .

Μην νομίζετε πάντως πως στην Βρετανία έχουν σε καμία ιδιαίτερη υπόληψη την Super league μας για να ασχολούνται ιδιαίτερα με τα πεπραγμένα της. Και μεγαλύτερη βάση έδωσαν στις εξηγήσεις του Λέσκοτ, παρά στα όσα ακούστηκαν στα μέρη μας...

Στα... φρέσκα κουλούρια είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αγγλία, δηλαδή πως ο Τζολέον Λέσκοτ έχει ρίξει γέφυρες στην Γούλβς. Δηλαδή στην ομάδα από τις Ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε και έπαιξε μέχρι τα 24του χρόνια, όταν και οι Λύκοι τον πούλησαν αντί 6,5 εκατ. Λιρών στην Έβερτον.

Ο 34χρονος πρώην διεθνής στόπερ έχει μιλήσει για την προοπτική αυτή με τον Σκωτσέζο νέο (από τις αρχές Νοεμβρίου) τεχνικό της Γούλβς Πολ Λαμπερτ. Ο τελευταίος τον ήθελε και όταν ήταν τεχνικός της Άστον Βίλα και ο Λέσκοτ αγωνιζόταν στην Γουέστ Μπρόγμουιτς . Ο Τζολέον βέβαια πήγε στους “χωριάτες” τον Σεπτέμβριο του 2015 αλλά ο Λάμπερτ είχε αποχωρήσει λίγους μήνες νωρίτερα! Τώρα κι από τον επόμενο μήνα είναι πολύ πιθανόν να συν εργαστούν στην Γούλβς...

Σύμφωνα με την αγγλική πιάτσα agents o Λέσκοτ θέλει τόσο πολύ να ξαναπαίξει με την Γούλβς και ενδεχομένως να αποσυρθεί φορώντας την φανέλα με την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, που λέγεται ο τι έχει μιλήσει εκτός από τον τεχνικό διευθυντή μέχρι και με οπαδούς της ομάδας!! Με τον 34χρονο στόπερ να δέχεται να πληρώνεται με το παιχνίδι και να εισπράξει στο τέλος της σεζόν μόνο μπόνους στόχων. Η μεν Γούλβς δίνει την μάχη της σωτηρίας και βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού στην Τσαμπιονσιπ. Ο δε Λέσκοτ παραμένει άνεργος και σε φάση αποθεραπείας, με την χρηματιστηριακή του αξία πάντως να μην πέφτει κάτω από το ένα (1) εκατομμύριο Ευρώ (βέβαια σε 4 μήνες... βούτηξε ένα μύριο από τα δύο που ήταν όταν ήρθε στην ΑΕΚ).

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.