Τραμπουκισμούς που συνδέει με το γήπεδο της ΑΕΚ καταγγέλλει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας | AEK Fans Blog

Τραμπουκισμούς που συνδέει με το γήπεδο της ΑΕΚ καταγγέλλει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας

Written By Juker on Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 | 10:57 μ.μ.

Καταγγελία για επίθεση σε συμβούλους, την οποία σχετίζει με το γήπεδο της ΑΕΚ, έκανε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας. Σε ανακοίνωσή του μιλά για «τρομοκρατία» και τονίζει ότι δεν θα αλλάξει τις απόψεις του. 


Επίθεση εναντίον συμβούλων του, που αφήνει να εννοηθεί να εννοηθεί ότι είχε ως πρωταγωνιστές οπαδούς της ΑΕΚ, κατήγγειλε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Με ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή κάνει λόγο για «τρομοκρατία» και «παρακρατικές πρακτικές» και τις συνδέει με το θέμα του γηπέδου της «Ένωσης».

Μάλιστα, τονίζει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τις απόψεις του πάνω στο ζήτημα, ενώ καλεί την ΠΑΕ να καταδικάσει το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ομάδα 25 περίπου ατόμων με την παρουσία δικηγόρου (!!!) και ρεπόρτερ της ΑΕΚ (!!!) ξυλοκόπησε και προπηλάκισε νωρίς το απόγευμα δημοτικούς συμβούλους και μέλη της δημοτικής αρχής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε ύστερα από την αναβολή της δίκης για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα Θεοφάνια το 2015, όπου και πάλι ο ίδιος πυρήνας ανθρώπων είχε επιτεθεί βίαια εναντίον μελών της δημοτικής αρχής και δημοσιογράφου της πόλης και για το λόγο αυτό έχουν με βαρύτατες κατηγορίες παραπεμφθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι παρακρατικές πρακτικές, η τρομοκρατία και οι απειλές εναντίον της ζωής του Δημάρχου και μελών της δημοτικής αρχής ούτε μας πτόησαν, ούτε πρόκειται να μας πτοήσουν ώστε να αλλάξουμε τις εκφρασμένες δημόσια θέσεις του Δήμου γύρω από τις επιπτώσεις του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας και της ανέγερσης του συγκεκριμένου γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας. 

Καλούμε την επίσημη ΑΕΚ, κάθε πολιτικό κόμμα και κάθε δημοτική παράταξη της πόλης να καταδικάσει απερίφραστα τέτοιες τραμπούκικες πρακτικές και ζητάμε από την πολιτεία να διασφαλίσει συνθήκες ομαλότητας και δημοκρατίας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας».

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn