Έβαλε ΑΜΕΣΑ στην θέση του τον δήμαρχο η ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Έβαλε ΑΜΕΣΑ στην θέση του τον δήμαρχο η ΑΕΚ!

Written By pournD on Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 | 11:22 μ.μ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε στις αστειότητες του δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας με αιχμές ενώ τόνισε στην ανακοίνωση της ότι η ΑΕΚ δεν θα του κάνει το χατίρι να εμπλακεί στο δικό του αστείο παιχνίδι


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθεί να εμπλέξει την ΑΕΚ σε δήθεν καταγγελίες δημιουργώντας ζητήματα από το πουθενά και χωρίς να τον έχουμε προκαλέσει στο παραμικρό!

Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού μέσα από τον δικό μας τεράστιο αγώνα για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει επιχειρήσει να προκαλέσει το ένα εμπόδιο πάνω στο άλλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μείνει μακριά από την αντιπαράθεση μαζί του διατηρώντας χαμηλούς τόνους και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει σεβόμενη απόλυτα τη νομιμότητα και εκπληρώνοντας όλες τις προϋποθέσεις, βάσει των νόμων του ελληνικού Κράτους, για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδό μας.

Δεν θα του κάνουμε το χατίρι να εμπλακούμε στο δικό του αστείο παιχνίδι, κάτι που τόσο επιθυμεί, ούτε φυσικά να του δώσουμε το παραμικρό άλλοθι.

Άλλωστε το δίκιο είναι με το μέρος μας! 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn