Header Ads


Unlabelled ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Σήμερα πληρωνόμαστε με Αγγλικές Λίρες

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Σήμερα πληρωνόμαστε με Αγγλικές Λίρες


Σήμερα πάμε μία βόλτα στο μεγαλύτερο νησί της Ευρώπης να πληρωθούμε με Αγγλικές Λίρες



Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στο νησί. Πάμε να τους πάρουμε εύκολα και όμορφα Αγγλικές Λίρες.

Μπόρνμουθ-Λέστερ (21:45): Στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Μπόρνμουθ, μόλις 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά και μέσα σε ένα 90λεπτο. Το Σάββατο έχασε με 3-2 στην έδρα της Μπέρνλι.

Η Λέστερ φέτος κατά την προσωπική μου και μόνο γνώμη θυμίζει ομάδα Ρανιέρι. Εδώ που τα λέμε τόσα χρόνια προπονητής δεν έχει καταφέρει και κάτι πέρα φυσικά από τον περσινό άθλο. Η Λέστερ βρίσκεται στην 14η θέση και ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην Premier League. Παρόλο αυτά το Σάββατο το απόγευμα επικράτησε με 4-2 εντός έδρας της Μάντσεστερ Σίτι. Η Λέστερ εκτός έδρας είναι για κλάματα, αλλά πλέον της έφυγε το βάρος της Ευρώπης. Επειδή έχει παίκτες που σκοράρουν με ευκολία θα πάω στο g/g με 1,571 από την Vistabet που πριμοδοτεί με 5% παραπάνω όσα κουπόνια έχουν το παιχνίδι Μπόρνμουθ-Λέστερ.


Έβερτον-Άρσεναλ (21:45): Σταθερά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά η Έβερτον, αλλά φαίνεται να μην μπορεί να κλείσει την ψαλίδα από την πρώτη τετράδα. Η ομάδα από το Λίβερπουλ, διαθέτει 2-3 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, αλλά της λείπει κυρίως ο αμυντικός που θα τρώει σίδερα. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 3-2 στην έδρα της Γουότφορντ.

Η Άρσεναλ φέτος είναι εντυπωσιακή σε Αγγλία και Ευρώπη. Η ομάδα του Βενγκέρ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εμπνέει μια σταθερότητα και σιγουριά στο παιχνίδι της. Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την Τσέλσι και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Το Σάββατο νίκησε με 3-1 την Στόουκ εντός έδρας.

Οι ομάδες είναι πολύ ποιοτικές και προσφέρουν θέαμα στους τηλεθεατές και στους φιλάθλου τους. Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από τις δυο ομάδες δύσκολα δε θα έρθει over αυτό το ματς. Οπότε over 2.5 στο 1,70 από την  Vistabet και μην ξεχνάμε ότι θα  πάρουμε το χαμμένο ποντάρισμα μας αν ο ΣΑΝΤΣΕΖ βάλει το πρώτο γκολ του αγώνα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.