Header Ads


Unlabelled Ο «εχθρός» της ΑΕΚ για Ανσαριφάρντ και η ομάδα που μπορεί να κάνει την κλοπή της χρονιάς!

Ο «εχθρός» της ΑΕΚ για Ανσαριφάρντ και η ομάδα που μπορεί να κάνει την κλοπή της χρονιάς!


Τι συμβαίνει με το πιο «καυτό» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη και ποια η τακτική που θέλει να ακολουθήσει η Ένωση. 


Φούντωσαν και σήμερα οι φήμες για το… μπάσιμο της ΑΕΚ, ώστε να προλάβει και να «κλέψει» από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ τον Ανσαριφάρντ. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά ούτε και τόσο εύκολα για την Ένωση, η οποία στην συγκεκριμένη υπόθεση, έχει έναν μεγάλο εχθρό!

Ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του παίκτη- και αυτός που τον έφερε ουσιαστικά στον Πανιώνιο - είναι ο ίδιος άνθρωπος που το καλοκαίρι, όταν ο Μοντανιέ ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει με την ΑΕΚ, εμφανίστηκε στο ραντεβού (χωρίς να το ξέρουν - λένε - στην ΑΕΚ) ως συνεργάτης των Γάλλων μάνατζερ του Μοντανιέ και αυτός που σύμφωνα με την ΑΕΚ "ευθύνεται" για το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις!

Τον κατηγόρησαν ανοιχτά άλλωστε γι' αυτό, πως… έβαλε λόγια στον Μοντανιέ, μέχρι και πως λειτούργησε καθ' υπόδειξη του Ολυμπιακού (με τον οποίο επίσης κατηγορήθηκε πως είχε εξαιρετικές σχέσεις και πως μάλιστα "ενημέρωνε τον Ολυμπιακό για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων").

Αυτός ο άνθρωπος, έχει λόγο στον Ανσαριφάρντ και από όσα έχουμε μάθει, ο άσος του Πανιωνίου δεν είναι παιδί που θα τον αφήσει εκτός, από το πιο μεγάλο Deal της καριέρας του. Πώς λοιπόν η ΑΕΚ θα συζητήσει με κάποιον "εχθρό" της ομάδας ή θα τον προσπεράσει, το οποίο δεν είναι και εφικτό;

Επίσης, αξίζει να τονίσουμε πως είναι λίγο περίεργο το ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ έχει ως… ταβάνι της προσφοράς της, τις 200.000 ευρώ, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι η ρήτρα του Ανσαριφάρντ, είναι στα διπλά. Πρόκειται για κάποια τακτική ή για …μπλόφα; Πάντως και το καλοκαίρι, στην υπόθεση Μπάρκα, η ΑΕΚ είχε κυκλοφορήσει ότι «έσκασε» 700.000 ευρώ, ωστόσο είχε καταφέρει να κλείσει μία σπουδαία μεταγραφή, με περίπου 380.000 ευρώ!

Αυτό που θέλουν λοιπόν στην Ένωση, είναι να δείξουν ότι ασχολήθηκαν με τον παίκτη, ωστόσο για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, θα πρέπει να συμφωνήσει με τους δικούς τους όρους. Ωστόσο, ξέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να… φάνε χυλόπιτα, αφού πλέον σε προσωπικό επίπεδο δεν ελέγχουν τον Ανσαριφάρντ, ενώ αν 1/1.000.000 μπορεί να γίνει η "κλοπή", αυτή θα γίνει από τον Ουζουνίδη και τον Παναθηναϊκό!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.