Header Ads


Περήφανη απόφαση της Σαπεκοένσε!

Περήφανη απόφαση της Σαπεκοένσε!


Μεγαλείο που σπανίζει επιδεικνύει η διοίκηση της Σαπεκοένσε! Γιατί, η απόφαση που έλαβε ο πρόεδρός της, παρά την τραγωδία που βιώνει η ομάδα, είναι, απλά, ο ορισμός της μαγκιάς!


Τις μέρες που ακολούθησαν την ανείπωτη αεροπορική τραγωδία του Μεντεγίν, που ξεκλήρισε τη Σαπεκοένσε, όλος ο κόσμος εξέφρασε, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, τη στήριξή του στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Αμέσως, δε, στη Βραζιλία ξεκίνησε μια συζήτηση σε επίπεδο ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και Λίγκας, ο σύλλογος να έχει, είτε για την επόμενη σεζόν, είτε ακόμη και για μία τριετία, bonus… μη υποβιβασμού.

Να εξαιρεθεί, δηλαδή, σε περίπτωση που τερματίσει σε μία από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία και να παραμείνει στα «σαλόνια», μέχρι να επουλώσει τις πληγές της.

Ο πρόεδρος της ομάδας, ωστόσο, αρνήθηκε ακόμη και να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο, παίρνοντας μια περήφανη απόφαση! Τόνισε, λοιπόν, πως δεν θέλει κανένα μπόνους και πως η Σαπεκοένσε θα παλέψει με τις δικές της δυνάμεις, ώστε να σταθεί στα πόδια της και να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του βραζιλιάνικού ποδοσφαίρου, που τόσο κόπιασε για να βρεθεί.

Μαγκιά…

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.