Header Ads


Unlabelled Βράνιες: «Θέλω να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα»!

Βράνιες: «Θέλω να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα»!


Την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα εξέφρασε ο Ογκνιέν Βράνιες, με τον 27χρονο -Νο. 1 μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ- να αποκαλύπτει πως είχε ήδη μία πρώτη επαφή με τους Σέρβους! 


Ήταν, ούτως ή άλλως, δύσκολη η περίπτωσή του, πλέον γίνεται… ζόρικη.

Ο Νο. 1 μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνάς της, ο Βόσνιος Ογκνιέν Βράνιες, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα ''mondo.ba'' και αποκάλυψε τον διακαή του πόθο να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο, μάλιστα, όπως τόνισε, είχε ήδη μία πρώτη επαφή!

«Μίλησα με τον Ζβέζνταν Τέρζιτς (σ.σ. γενικός γραμματέας των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου), αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία. Ειλικρινά, όμως, μου αρέσει να συζητάω το ενδεχόμενο να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα μαζί του», είπε αρχικά ο 27χρονος, επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, το γεγονός ότι οδεύουν προς «διαζύγιο» με τη ρωσική Τομ Τομσκ.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν έχει ξεκινήσει και δεν έχω ''σπάσει'' ακόμη το συμβόλαιό μου με την Τομ Τομσκ, οπότε δεν είμαι ελεύθερος. Φυσικά, όμως και θα ήθελα να φορέσω ξανά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Έχω την ίδια επιθυμία να ξαναπαίξω για αυτόν τον σύλλογο με εκείνη που είχα και παλιά. Ωστόσο, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Θα δούμε τι θα γίνει, τελικά».

Ο Βόσνιος, θυμίζουμε, είναι εν ενεργεία διεθνής (αγωνίστηκε, μάλιστα, πρόσφατα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Εθνική μας), ενώ είχε παρουσία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Τομ Τομσκ, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες -πλην εκείνης του Ερυθρού Αστέρα- των Κράσνονταρ, Αλάνια, Ελάζιγκσπορ και Γκαζιάντεσπορ. Πριν μετακινηθεί, δε, το περασμένο καλοκαίρι στη ρωσική ομάδα, αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο και στην Primera Division με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Να σημειώσουμε πως οι πρωταθλητές Σερβίας, με τους οποίους ο Βράνιες είχε μόλις 4 συμμετοχές τη διετία 2009-2011, είχαν προσπαθήσει ξανά, το 2015, να φέρουν εκ νέου τον παίκτη στο Βελιγράδι, αλλά εκείνος είχε επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και στο Γκαζιαντέπ.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.