Header Ads


Τα τρελά λεφτά που ζήτησε ο Ανσαριφάρντ από την ΑΕΚ και το ενδιαφέρον της… Ντόρτμουντ

Τα τρελά λεφτά που ζήτησε ο Ανσαριφάρντ από την ΑΕΚ και το ενδιαφέρον της… Ντόρτμουντ


Τον ουρανό με τ’ άστρα ζήτησε από την ΑΕΚ ο μάνατζερ του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Διαβάστε για τις συζητήσεις με τη Ντόρτμουντ που επικαλέστηκε και το ποσό που κάνει την «Ένωση» να κοιτά αλλού για επιθετικό.


Μειωμένες -τουλάχιστον σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες- είναι οι πιθανότητες απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ από την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» εμφανιζόταν να δουλεύει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Ιρανού επιθετικού, αλλά η εμπλοκή του μάνατζέρ του έκανε περίπλοκη την κατάσταση.

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, οι απαιτήσεις που προέβαλε ο ατζέντης κρίθηκαν κάτι παραπάνω από υψηλές. Κι αυτό διότι φέρεται να ζήτησε ετήσιες αποδοχές για τον παίκτη 750.000 ευρώ (περίπου μισό εκατ. παραπάνω απ’ όσα παίρνει τώρα στον Πανιώνιο).

Χαρακτηριστικό, δε, της υπερβολής που πιθανότατα επιστράτευσε ο ατζέντης είναι το γεγονός ότι επικαλέστηκε ενδιαφέρον και συζητήσεις με τη… Ντόρτμουντ.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε διατεθειμένη να προσφέρει παραπάνω από 300.000 ευρώ και κατόπιν αυτού καταλαβαίνει κανείς ότι αν δεν συνετιστεί ο μάνατζερ και δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, η «Ένωση» θα προχωρήσει άλλες περιπτώσεις, στις οποίες ήδη έχει στραφεί.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.