Header Ads


Unlabelled Τραγικός ξανά ο Αλμέιδα! Τι έκανε αυτή την φορά και... τρέλανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ

Τραγικός ξανά ο Αλμέιδα! Τι έκανε αυτή την φορά και... τρέλανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ


Νέο θέμα προέκυψε με τον προβληματικό Πορτογάλο που δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τους διοκούντες της Ένωσης. Έρχονται εξελίξεις στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.


Ο Ούγκο Αλμέιδα αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και αποτέλεσε την πιο ηχηρή φετινή μεταγραφή της ομάδας. Ο Πορτογάλος με το γεμάτο βιογραφικό ήρθε στον Δικέφαλο για να γίνει το σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή και να προσφέρει με τη δεδομένη έφεσή του στο γκολ.

Βέβαια, οι άνθρωποι της Ένωσης ρίσκαραν με την περίπτωσή του καθώς πέρα από το γεγονός ότι είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, υπήρχε και θέμα με την αγωνιστική του κατάσταση καθώς ήρθε στην Ελλάδα όντας υπέρβαρος και με τεράστιο ποσοστό λίπους. Οι διοικούντες του συλλόγου αποφάσισαν να δείξουν εμπιστοσύνη στη θέληση του παίκτη να βελτιωθεί και σε πρώτη φάση δικαιώθηκαν.

Ο Αλμέιδα έκανε υπερεντατικό ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Προς τιμήν του, δούλεψε πολύ, καθώς ειπώθηκε ότι κατάφερε να χάσει επτά κιλά. Παρ' όλα αυτά, η αγωνιστική του εικόνα δεν καλυτέρεψε αφού από τη μια οι τραυματισμοί και από την άλλη το γεγονός ότι αγνοεί το γκολ από το πρώτο ματς πρωταθλήματος, κάνουν την ΑΕΚ να μην είναι ευχαριστημένη από την προσφορά του.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει πραγματοποιήσει ένα πισωγύρισμα που μόνο ικανοποίηση δεν φέρνει στους ανθρώπους της ομάδας. Συγκεκριμένα, τα κιλά του Αλμέιδα φαίνεται πως έχουν επιστρέψει, δείγμα τού ότι σταμάτησε να δουλεύει εντατικά και αφέθηκε. Παράλληλα, σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται, αδυνατεί να βοηθήσει ουσιαστικά την Ένωση.

Συνεπώς, όπως είχαμε γράψει και προ ημερών, ο 32χρονος επιθετικός κρίνεται μέχρι τον Δεκέμβρη και αυτή είναι η τελευταία του εικαιρία. Έτσι κι αλλιώς, η ΑΕΚ αναζητά παίκτη για να συμπληρώσει την επιθετική γραμμή, ωστόσο αν ο Αλμέιδα συνεχίσει έτσι, τότε ο Δικέφαλος θα αλλάξει στόχο και θα κινηθεί για βασικό φορ, με το μέλλον του Αλμέιδα να είναι μετέωρο σε αυτή την περίπτωση!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.