Header Ads


Unlabelled Το «κιτρινόμαυρο» μήνυμα του Θαλασσινού: «ΑΕΚ και στα δύσκολα. Στα εύκολα, ΑΕΚ είναι κι η… γάτα μου»

Το «κιτρινόμαυρο» μήνυμα του Θαλασσινού: «ΑΕΚ και στα δύσκολα. Στα εύκολα, ΑΕΚ είναι κι η… γάτα μου»


Σύνθημα συσπείρωσης στην ΑΕΚ θέλησε να δώσει ο Παντελής Θαλασσινός. Με μια δυνατή ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε την πίστη πως η «Ένωση» θα συνέλθει και θα εκδικηθεί. 


Μήνυμα για την αγαπημένη του ΑΕΚ έστειλε μέσω Facebook ο Παντελής Θαλασσινός.

Σε μια δύσκολη εποχή για την «Ένωση», ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε ότι είναι αναγκαίο ο κόσμος να την περιβάλλει με την αγάπη που το έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Δήλωσε βέβαιος, δε, ότι θα ξαναβρεί τον δρόμο της και θα εκδικηθεί αυτούς που «της πήραν το γήπεδο και προσπάθησαν να της πάρουν την αξιοπρέπεια».

Αναλυτικά το μήνυμα του Θαλασσινού

«Η ομάδα χρειάζεται αγάπη. Η ΑΕΚ μ’ αυτό τρέφεται τόσα χρόνια… και κυριολεκτώ. Όσο την αγαπάμε την ομάδα και στα καλά και στα κακά, δεν φοβάμαι. Πέρασε δύσκολες χρονιές, στις μικρές κατηγορίες, έφαγε λάσπη και πόλεμο, από πολιτεία και παρακράτος του ποδοσφαίρου.

Οι εποχές όμως θα αλλάξουν κι η ΑΕΚ θα βγει πιο δυνατή, γιατί λίγο έλειψε να εξαφανιστεί. Της πήραν το γήπεδο, προσπάθησαν να της πάρουν την αξιοπρέπεια, αλλά δεν ξεχνά με τι τρόπο και θα εκδικηθεί. Μόνο ΑΕΚ, και στα δύσκολα… Γιατί στα εύκολα ΑΕΚ είναι κι γάτα μου…»




*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.