Header Ads


Τελειώνει ο Αραβίδης από την ΑΕΚ!

Τελειώνει ο Αραβίδης από την ΑΕΚ!


Ο Χρήστος Αραβίδης με την ανόητη αποβολή του μόλις στο 10` του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έβαλε ο ίδιος "ταφόπλακα" στην καριέρα του στην ΑΕΚ...


Ήταν το τελευταίο ματς του 29χρονου φορ με τη φανέλα της Ένωσης; Πολύ πιθανό...

Ο Χρήστος Αραβίδης "κρέμασε" την ΑΕΚ στο εν εξελίξει ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στο 10` έριξε κεφαλιά αλά... Ζιντάν στον Μπέριο και αποβλήθηκε δικαίως φυσικά με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Τίκα.

Στον Sportdog πάντως από τις 20 Νοεμβρίου είχαμε γράψει οτι στην Ένωση έχουν αποφασίσε να "τελειώσουν" τον παίκτη, μιας κι έχουν μαζευτεί πολλά.

Αρχικά, το κλίμα στράβωσε από το καλοκαίρι, όταν και ο Αραβίδης κατάλαβε πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ακολούθησε το περιβόητο post στο Facebook κατά του Γεωργιανού τεχνικού αλλά παρότι ο "Άραβας" ζήτησε "συγγνώμη" το γυαλί είχε σπάσει και ποτέ δεν ξανακόλλησε...

Τότε γράφαμε οτι "ο μόνος τρόπος για να κρατήσει ο διεθνής φορ τη θέση του στο ρόστερ είναι είτε να βελτιώσει θεαματικά την απόδοσή του, είτε να συμβιβαστεί και να πάρει πολύ λιγότερα χρήματα".

Τίποτα από τα δύο δεν έγινε (κι ούτε πρόκειται να γίνει...), οπότε με τη σημερινή του αποβολή ο Αραβίδης ουσιαστικά μόνος του άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.