Header Ads


Πήρε ανάποδες ο Τίγρης! Τσουνάμι εξελίξεων στην ΑΕΚ! Φεύγουν μεγάλα ονόματα, παίζεται και του Μοράις!

Πήρε ανάποδες ο Τίγρης! Τσουνάμι εξελίξεων στην ΑΕΚ! Φεύγουν μεγάλα ονόματα, παίζεται και του Μοράις!


Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην ΑΕΚ, καθώς ο Μελισσανίδης… πήρε ανάποδες. Σε ποιους δείχνει την πόρτα τον Γενάρη και γιατί υπάρχει σοβαρό θέμα με τον προπονητή;


Καθοριστικό για το μέλλον της ΑΕΚ θα είναι το επόμενο 15ημερο, καθώς στην διοίκηση έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε γενικό «λίφτινγκ» και δεν αποκλείεται μέσα στις αλλαγές, να συμπεριλαμβάνεται ακόμα και αυτή του προπονητή!

Ο Μοράις μπορεί να βρίσκεται για μικρό χρονικό διάστημα στον πάγκο της Ένωσης, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχει πείσει ότι αξίζει να συνεχίσει και πόσω μάλλον να πάρει τον Γενάρη σημαντικές αποφάσεις, σχετικά με το «χτίσιμο» της νέας ομάδας και τις μεταγραφές. Μάλιστα, η κίνηση να ρωτήσει τους παίκτες σε ποια θέση θέλει να παίζουν, δεν άρεσε στους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ ήδη «ακούγεται» πολύ έντονα, πως το μέλλον του θα κριθεί στους επόμενους δύο αγώνες!

Από εκεί και πέρα, τον Ιανουάριο θα υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Αραβίδης βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πλατέλλα, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα έχει κουβέντα με την διοίκηση για την λύση του συμβολαίου του. Τον… δρόμο των Ελλήνων ωστόσο, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι δύο παίκτες, όμως όλες οι εξελίξεις θα τρέξουν από Δευτέρα, αφού στον Δικέφαλο θέλουν πρώτα να περάσει το ματς με τον Λεβαδειακό, να έρθει η νίκη και μετά θα τα βάλουν όλα σε μια σειρά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως υπαρκτό είναι και το θέμα με τον Βάργκας, ο οποίος φέτος δεν «τραβάει», αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Στην ΑΕΚ θέλουν να «χωρίσουν» φιλικά τον Γενάρη, ωστόσο αν δεν τον πείσουν, απλά θα μείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, όπου και θα φύγει μόνος του, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Όσο για το μέλλον του, παρά τα όσα ακούγονται για μεταγραφή στη Λατινική Αμερική, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως «ψάχνεται» για το Βέλγιο!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.