Header Ads


Unlabelled Η Μπαρτσελόνα καλεί σε φιλικό την Τσαπεκοένσε!

Η Μπαρτσελόνα καλεί σε φιλικό την Τσαπεκοένσε!


Τεράστια κίνηση από τη Μπαρτσελόνα που επέλεξε την Τσαπεκοένσε ως αντίπαλό της στο φιλικό τουρνουά Γιοάν Γκαμπέρ Τρόφι που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Καμπ Νου. Ο καταλανικός σύλλογος θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο στην αναγέννηση της ομάδας που ξεκληρίστηκε.


Με επίσημη ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12) η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως επέλεξε την Τσαπεκοένσε ως αντίπαλό της στο φιλικό τουρνουά Γιοάν Γκαμπέρ Τρόφι που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Καμπ Νου.

Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει καθιερωθεί από το 1966 και γίνεται κάθε χρόνο τον Αύγουστο λίγο πριν την έναρξη των επαγγελματικών υποχρεώσεων και γίνεται προς τιμήν του Γιοάν Γκαμπέρ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Μπαρτσελόνα, ποδοσφαιριστή και μετέπειτα προέδρου του συλλόγου.



Αρχικά διεξαγόταν με τέσσερις ομάδες σαν τουρνουά, ενώ από το 1997 μέχρι σήμερα παίρνουν μέρος μόνο δύο ομάδες και γίνεται ένα παιχνίδι σαν τελικός με το νικητή να σηκώνει και κούπα. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωσή της, η Μπαρτσελόνα για το 2017 επέλεξε την Τσαπεκοένσε που ξεκληρίστηκε στο αεροπορικό δυστύχημα και μάλιστα όπως σημειώνει: "θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανασυγκρότηση του βραζιλιάνικου συλλόγου και να βοηθήσουμε να επιστρέψει στο ανταγωνιστικό επίπεδο".

Η Μπαρτσελόνα με αυτή την κίνηση όπως υποστηρίζει θέλει να γίνει "ένα μεγάλο καλοσώρισμα στο ποδόσφαιρο" τον Αύγουστο στο Καμπ Νου και να το παρακολουθήσουν εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον πλανήτη. Εάν μάλιστα σε αυτό το παιχνίδι αγωνιστούν και οι Ροναλντίνιο, Ρικέλμε και οι άλλοι που έχουν ενδιαφερθεί να βοηθήσουν την Τσαπεκοένσε τότε μιλάμε για ένα ματς που θα αφήσει εποχή...

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.