Header Ads


Unlabelled Ο Τέβες σε σχέση με τους ελληνικούς μισθούς!

Ο Τέβες σε σχέση με τους ελληνικούς μισθούς!


Ο Κάρλος Τέβες έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία. Πόσα θα παίρνει κάθε χρόνο, κάθε μήνα, κάθε... ώρα και πώς συγκρίνεται με την Ελλάδα.


ΟΚάρλος Τέβες ανακοινώθηκε από την κινεζική Σανγκάη Σενχούα για τα επόμενα δύο χρόνια και αυτομάτως έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος.

Το συμβόλαιο θα του αποφέρει ετησίως 38.000.000 ευρώ καθαρά, πράγμα που σημαίνει ότι θα αμείβεται 261.702 παραπάνω από τον μέσο μισθό της κινεζικής πόλης, που δεν ξεπερνάει τα 7.995 γουάν το μήνα, περίπου 1.100 ευρώ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος το 2010 είχε δηλώσει "δεν θέλω να αγωνίζομαι πλέον. Είμαι κουρασμένος από το ποδόσφαιρο και από τον κόσμο που δουλεύει στο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι μόνο για τα χρήματα και δεν μου αρέσει", ετοιμάζεται να περάσει μία διετία στην οποία θα εισπράττει είκοσι φορές περισσότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στην αγαπημένη ομάδα του, Μπόκα Τζούνιορς, τον τελευταίο καιρό.

Αυτό σημαίνει ότι θα εισπράττει 3.160.000 ευρώ τον μήνα, 104.000 ευρώ την ημέρα, 4.337 ευρώ την ώρα, 72 ευρώ το λεπτό και 1,2 ευρώ κάθε δευτερόλεπτο.

Με μία διαφορετική προσέγγιση, ο Τέβες σε μία σεζόν θα εισπράττει περισσότερα χρήματα από το σύνολο του ετήσιου μισθολογικού μπάτζετ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ (περίπου 39.400.000 ευρώ), εάν από όλα αυτά τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών αφαιρέσουμε εκείνο του Όσκαρ Καρντόσο που εκτιμάται στα 1.850.000 ευρώ!

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.