Header Ads


Unlabelled ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ: Δεν βάζει γκολ και κερδίζει... 27.000.000 ευρώ το χρόνο!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ: Δεν βάζει γκολ και κερδίζει... 27.000.000 ευρώ το χρόνο!


Ούτε Μέσι, ούτε Κριστιάνο... Διαβάστε για τον πλουσιότερο παίκτη αυτή τη στιγμή στον κόσμο που βλέπει τον τραπεζικό λογαριασμό του να φουσκώνει κατά 2.300.000 ευρώ το... μήνα!


Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι κατά τεκμήριον κορυφαίοι και πλέον φημισμένοι άσοι της "στρογγυλής Θεάς" την τελευταία δεκαετία όμως αυτή τη στιγμή ουδείς από αυτούς βρίσκεται στην κορυφή όσον αφορά στη λίστα με τους πιο... καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές.
Σε αυτήν στρογγυλοκάθεται ένας συμπατριώτης και συμπαίκτης του "Pulga" στην εθνική
Αργεντινής, ο οποίος στις αρχές του 2016 πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του παρείχε η Παρί Σεν Ζερμέν για να μετακομίσει στην Κίνα, αποδεχόμενος την πρόταση της Hebei China Fortune που... ΔΕΝ υπάρχει!






Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει τον περασμένο Φεβρουάριο, ο παίκτης είχε υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 15.000.000 ευρώ (13+2 μπόνους) όμως όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα Football Leaks, το ποσό αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, με τον "Pocho" να έχει βάλει την υπογραφή του σε ένα χρυσό συμβόλαιο που τον έχει μετατρέψει στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, ο Λαβέτσι θα εισπράξει "καθαρά" (δεν υπολογίζονται δηλαδή τα χρήματα που θα πληρώσει ο σύλλογος για την εφορία) το εκπληκτικό ποσό των 53.200.000 ευρώ για τους 23 συνολικά μήνες που θα φοράει τη φανέλα της κινεζικής ομάδας, με τις μηνιαίες απολαβές του να φτάνουν στα 2.300.000 ευρώ και τις εβδομαδιαίες στα 560.000 ευρώ.





Ναι, αν κάνατε τη διαίρεση, δεν έχετε κάνει λάθος. Για κάθε ημέρα που περνάει στην Κίνα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Hebei China Fortune θα γεμίζει τις τσέπες του με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 80.000 ευρώ!

Σίγουρα η Κίνα δεν είναι και η πλέον ελκυστική επιλογή για την καριέρα ενός παίκτη, όμως με αυτά τα χρήματα μάλλον δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα παραμονής εκεί 31χρονος Αργεντινός άσος (6.000.000 ευρώ πήρε η Παρί για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του), αν αναλογιστεί κανείς πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζει... μόνο 430.000 ευρώ την εβδομάδα και ο Λιονέλ Μέσι 320.000 ευρώ. "Ψίχουλα" δηλαδή μπροστά στον κροίσο Λαβέτσι...







Το οξύμωρο; Στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Hebei China Fortune δεν έχει καταφέρει ακόμα να "κάνει σεφτέ" όσον αφορά στα γκολ αν και έχει ήδη 10 συμμετοχές με τη νέα του ομάδα!

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.