Header Ads


Unlabelled Μπάρκας: «Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ η πιο ευχάριστη στιγμή του 2016»

Μπάρκας: «Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ η πιο ευχάριστη στιγμή του 2016»


Τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ χαρακτήρισε ως την πιο ευχάριστη στιγμή του για το 2016 ο Βασίλης Μπάρκας, που παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το 2017 θα είναι καλύτερο για την «Ένωση».


Ως μία καλή χρονιά χαρακτήρισε για τον ίδιο το 2016 ο Βασίλης Μπάρκας μιλώντας στη NOVA ξεχωρίζοντας τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ως την καλύτερη στιγμή για τη σεζόν που πέρασε.

Παράλληλα, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι το 2017 θα είναι καλύτερο για την «Ένωση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα όταν έρχεσαι στην ΑΕΚ σε μια τόσο μικρή ηλικία, κάνεις ένα βήμα μπροστά. Ειδικά όταν ξεκινάς και να παίζεις. Πιστεύω ότι το 2016 ήταν μια καλή χρονιά για μένα και ελπίζω το 2017 να είναι ακόμα καλύτερο τόσο για τον εαυτό μου όσο και για την ομάδα».

«Η πιο ευχάριστη στιγμή που κρατάω από το 2016 είναι σίγουρα η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Θέλω να αφήσω πίσω τον ημιτελικό του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, όταν ως ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου χάσαμε στο τέλος».

Για το μέλλον της ΑΕΚ: «Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει καλύτερη η κατάσταση στην ομάδα. Το πιστεύω και γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Αφού πάμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούμε, πρέπει να γυρίσουμε και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ο κόσμος σίγουρα περιμένει νίκες. Να ανέβουμε βαθμολογικά και φυσικά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι στους φιλάθλους μας να έχουν υγεία και θα ήθελα να ζητήσω τη στήριξή τους. Να μας στηρίξουν ώστε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.