Header Ads


Η καλύτερη ανάμνηση του Σιμόες από το 2016 και το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ

Η καλύτερη ανάμνηση του Σιμόες από το 2016 και το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ


Ο Αντρέ Σιμόες ξεχώρισε την πιο… γλυκιά ανάμνησή του με την ΑΕΚ μέσα στο 2016. «Αναγνωρίζουμε τη στήριξη του κόσμου και πάντα προσπαθούμε να το ανταποδώσουμε» είπε μεταξύ άλλων. 


Την κατάκτηση του Κυπέλλου ξεχώρισε ως την πλέον «δυνατή» ποδοσφαιρική του στιγμή μέσα στο 2016 ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ της Ένωσης έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, εστιάζοντας μεταξύ άλλων στη «σύνδεση» που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και στην προσπάθεια που κάνουν πάντα οι παίκτες για να προσφέρουν χαρά στους οπαδούς!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

«Το 2016 έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ήμουν σε μια ομάδα που πάλευε προκειμένου να διατηρηθεί στην κατηγορία. Ήρθα σε μια ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο. Κάτι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι αυτός θα πρέπει πάντα να είναι ο στόχος της ΑΕΚ. Να κερδίζει τίτλους και σ' αυτό είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Σίγουρα από το 2016 θα θυμάμαι τη μέρα που κατακτήσαμε το κύπελλο. Ήταν μια από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου. Μπορέσαμε και πήραμε έναν τίτλο και κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Όμως και τα αρνητικά καλό θα είναι να τα θυμόμαστε για να βελτιωνόμαστε».

Όσο για το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ένα ευχαριστώ. Θέλω όμως και να τους ζητήσω να στηρίζει την ομάδα, όπως το κάνει μέχρι τώρα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα που ζούμε. Το κλίμα που δημιουργείται όταν τους έχουμε δίπλα μας μετά από ένα πολύωρο ταξίδι με το πούλμαν, ή μετά από μια πτήση με αεροπλάνο είναι πραγματικά μοναδικό.

Αισθανόμαστε τη στήριξη του κόσμου κι αυτό μας δυναμώνει. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να έχει μια καλή χρονιά. Ευτυχισμένο το νέο έτος και αν μπορώ κάτι να τους υποσχεθώ είναι ότι από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Κάνουμε το παν και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε να κατακτήσει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνει ο κόσμος για να μας στηρίξει και πάντα προσπαθούμε για να τους το ανταποδώσουμε»
.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.