Header Ads


Unlabelled Ποια 20άρα; Ο Ζντοβτς νευρίασε με τους παίκτες του!

Ποια 20άρα; Ο Ζντοβτς νευρίασε με τους παίκτες του!


Ο Σλοβένος προπονητής έγινε.. έξω φρενών παρά την άνετη νίκη της ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος!


Μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε εύκολα τη Σαρλερουά με 89-69, ωστόσο ο Γιούρι Ζντοβτς δεν ήταν ικανοποιημένος από ορισμένους παίκτες, τους οποίους όμως δεν θέλησε να κατονομάσει, με αποτέλεσμα να νευριάσει!

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο το ματς, γιατί η Σαρλερουά προερχόταν από καλές εμφανίσεις. Είχαμε δύο απουσίες και ο Μιλόσεβιτς έπαιξε με ένεση, γι’ αυτό και φοβόμουν το ματς. Όμως αρχίσαμε πολύ καλά και παρότι η άμυνά μας δεν ήταν καλή κάνοντας πολλά λάθη τακτικά, στην επίθεση ήμασταν σε πολύ καλή μέρα, βρήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ και στο τέλος νικήσαμε με διαφορά. Στο δεύτερο μέρος δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος και νευρίασα με κάποιους παίκτες», ανέφερε ο Σλοβένος τεχνικός.

Για την ευκαιρία στον Τσαλμπούρη είπε: «Ο Τσαλμπούρης προπονείται καλά και άξιζε να παίξει. Δεν είναι εύκολο γι’ αυτόν, γιατί ζητώ πολλά από αυτόν. Προσπαθώ να του δώσω ευκαιρίες γιατί τις αξίζει».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Μαυροειδή, απάντησε: «Έχει πρόβλημα στο γόνατο και όταν παίζει πολύ πρήζεται. Θα πρέπει να τον προσέξουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα παίξει το Σάββατο».

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης από πλευράς παικτών δήλωσε: «Δεν ήταν εύκολο το ματς. Είχαμε προετοιμαστεί καλά και παρά τις απουσίες πήραμε μια διαφορά από την αρχή και την υπερασπιστήκαμε μέχρι το τέλος», ενώ για την παρουσία του είπε: «Είμαι πάντα έτοιμος να αγωνιστώ όποτε μου δώσει ο προπονητής την ευκαιρία και σήμερα που δεν έπαιζε ο Μαυροειδής με χρησιμοποίησε».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.